Tilbygning

Et alternativ til at flytte

En tilbygning kan ofte på mange måder være en bedre idé end at flytte i nyt. Dels bliver man i det samme nabolag, børnene skal ikke skifte skole, man skal ikke til at flytte alt invetaret, og sidst men ikke mindst kan man skabe en værdi forøgelse af sit eksisterende ejendom.

Det bedste resultat

Størrelse form og materialer på den nye tilbygning skal naturligvis være i overensstemmelse med bebyggelses procent, eksisterende materialer og stil. Dette giver i hvert fald ofte det bedste resultat.

Valg af løsninger og materialer

Prisen for en tilbygning afhænger i høj grad af hvilke løsninger og materialer, der vælges. Men som tommelfinger regel kan man regne med, at de første 40 kvm er de dyreste, derefter stiger prisen cirka lineært med antallet af kvadratmeter. Kvadratmeter er noget af det, som holder prisen bedst i forbindelse med ombygning og renovering, da det altid er noget, folk vil betale ekstra for.

Kontakt os for mere information

Vi hjælper gerne med projekteringen, godkendelser og prisoverslag, kontakt os blot for mere information.

MT Byg ApS murerfirma ombygning af hus
MT Byg ApS murerfirma renvoring af ydervægge
MT Byg ApS murerfirma ombygning facade
MT Byg ApS murerfirma håndværk i høj kvalitet

Generelt murerarbejde

Vi udfører alle opgaver indenfor murerfaget, herunder:

  • Reparationer i murværk
  • Opfyldning af fuger
  • Nybyg
  • Facaderenovering
  • Ombygning
  • Tilbygning

I kan trygt ringe til os, hvis I har en opgave, der skal løses. Vi udfører alle typer af opgaver, store som små, og vi hjælper gerne med projekteringen, så hele forløbet foregår problemløst og smidigt.

MT Byg ApS murerfirma facaderenovering kvalitetsløsninger