MT Byg ApS murerfirma smukt badrumsløsning

Bad

Et vigtig rum som skal udføres med højeste kvalitet. Vi er meget omhyggelige også når der renoveres badeværelser eller etableres nye. Det er et vigtig rum som skal udføres med højeste kvalitet. En projekt som ikke udføres ordentlig kan medføre dyre reparationer efterfølgende. Derfor udfører alle vores projekter med kvalitetskontrol fra A – Z. Kontakt…

Details

MT Byg ApS murerfirma facaderenovering

Facaderenoveringer

Vi udfører jeres facaderenovering. Hvis jeres gamle facade ikke længere er så pæn, skaller, skal males eller generelt bare skal have et nyt look, er vi de rigtige at komme til. Der er mange forskellig muligheder for at ændre hvordan ens facade skal præsentere sig fx. vandskuret, malet eller pudset. Vi udfører alle typer, kontakt os hvis du…

Details

MTByg ApS murerfirma flisearbejde badrum

Fliseklinker

Lad os lægge dine fliser eller klinker Hvis entreen, badeværelset, køkkenet eller bryggerset trænger til nye fliser eller klinker, eller hvis fugerne skal udskiftes så har vi ekspertisen i at udføre dette murerarbejde. Få et uforpligtende tilbud på lægning af fliser.

Details

MT Byg ApS murerfirma gulv i garage

Gulv

Få en professionel murer med når du skal lave gulv. Vi udfører forskellige former for murerarbejder indenfor gulv i fliser, klinker, beton mv. Til brug i garager, køkkener, badrum, entréer og i mange andre rum og bygninger. Kontakt os for nærmere information.

Details

MT Byg ApS murerfirma køkkeninstallation af køkkenelementer

Køkken

Vi kan hjælpe jer med at installere jeres køkken. At installere et nyt køkken omfatter som regel en del forskellige arbejder. Vi kan hjælpe jer med hele processen og det praktiske med installationen. Kontakt os for at forhøre jer nærmere om hvad vi kan gøre for jer.

Details

MT Byg ApS murerfirma Murværk opførelse

Murværk

Vi har stor erfaring med opmuring af vægge. Vi har stor erfaring med opmuring ved blandt andet nybyggeri eller ombygning. Vi kan hjælpe med enhver murværksopgave og vi er den rette, at henvende sig til med små som store opgaver.

Details

Nybyggeri af huse

Vi kan bygge jeres hus præcis som I ønsker. Vi omsætter jeres ideer til virkelighed, og intet er umuligt. Når de endelige tegninger er klar og materialevalg er på plads, kan I blot se til at jeres drømmehus bliver opført. I vil løbende blive informeret om projektets gang, hvad enten det er via personligt fremmøde,…

Details

MT Byg ApS murerfirma ombygning af hus

Ombygning

Ønsker I at renovere eller ombygge deres bolig? Vi har stor erfaring i at udskifte vinduer, tage, gulve osv. Endvidere renovere facader således at disse fremtræder, som var de nyopførte. Fælles for alle områder er, at renoveringen foretages med respekt for husets traditionelle stil, og jeres ønsker.

Details

MT Byg ApS murerfirma vinreol rustik og smuk

Vinreol

Opmuret vinreolen i kælderen. Vi udfører forskellige former for specialopgaver indenfor murerfaget. Vinreolen er en smuk og rustik løsning til vinkælderen. Og har I allerede ideerne i hovedet til hvordan vinreolen skal se ud, hjælper vi jer det sidste stykke vej med at gøre den til virkelighed. Kontakt os for yderligere information.

Details