Ombygning

Respekt for husets traditionelle stil

Ønsker I at renovere eller ombygge jeres bolig i højere eller mindre grad, er vi de rette at komme til. Vi har stor erfaring i at udskifte vinduer, tage, gulve mm. Endvidere renovere facader således at disse fremtræder, som var de nyopførte. Fælles for alle områder er, at renoveringen foretages med respekt for husets traditionelle stil, og jeres ønsker.

Undgå faldgruberne

Derudover har vi erfaringen til at finde de bedste priser på byggematerialer og speciel løsninger, hvilket kan vise sig meget svært som privat person. Vi ved, hvordan branchen fungerer, og undgår derfor typiske faldgruber.

Vi skaber overblikket over renoveringen for jer

Når man går i gang med større eller mindre renoveringer, er der utrolig mange hensyn der skal tages. Derfor kan det være en stor mundfuld at stå med alle beslutninger selv, så kontakt os og lad os hjælpe jer. På denne måde vil I få en problemløs renovering af jeres ejendom.

Læs også om Nybyggeri

MT Byg ApS murerfirma løgning af flisegulv
MT Byg ApS murerfirma opstart spændende opgave
MT Byg ApS murerfirma køkkeninstallation og flisearbejde
MTByg ApS murerfirma flisearbejde udestue

Generelt murerarbejde

Vi udfører alle opgaver indenfor murerfaget, herunder:

  • Reparationer i murværk
  • Opfyldning af fuger
  • Nybyg
  • Facaderenovering
  • Ombygning
  • Tilbygning

I kan trygt ringe til os, hvis I har en opgave, der skal løses. Vi udfører alle typer af opgaver, store som små, og vi hjælper gerne med projekteringen, så hele forløbet foregår problemløst og smidigt.

MT Byg ApS murerfirma facaderenovering