Nybyggeri

Vi kan bygge jeres hus præcis som I ønsker

Vi omsætter jeres ideer til virkelighed, og intet er umuligt. Når de endelige tegninger er klar og materialevalg er på plads, kan I blot se til at jeres drømmehus bliver opført. I vil løbende blive informeret om projektets gang, hvad enten det er via personligt fremmøde, telefon eller pr mail, helt efter jeres ønske.

Skitser godkendt

Når de foreløbige skitser er blevet godkendt og beslutningen om at vi skal opføre huset er truffet, skrives foreløbig kontrakt på dette. Herefter bliver alle detaljer omkring huset aftalt endeligt og indvendige materialer, køkken, bad osv. skal også aftales. Vi får rentegnet bygningstegningerne, således at det er nemt at se hvordan det endelig resultat bliver.

Detaljerne på plads

Med alle detaljer er på plads og al usikkerhed er elimineret udfærdiges den endelige byggekontrakt. I denne vil alt fremgå, både om selve huset men ligeledes alle de forhold der knytter sig til byggeriet; tidsplan, betalinger, forventet indflytning, rettelser osv.

Når den endelige aftale er underskrevet og godkendt af begge parter kan byggeriet gå i gang.

Når huset står færdigt, skal det godkendes af jer

Hvis der er rettelser og ting der skal ændres på, gøres dette uden beregning inden for et vist økonomisk / tidsmæssigt spillerum. Vi ønsker ikke at aflevere noget som ikke er 100% i orden, for det er vores ansvar.

MT Byg ApS murerfirma nybyggeri

Generelt murerarbejde

Vi udfører alle opgaver indenfor murerfaget, herunder:

  • Reparationer i murværk
  • Opfyldning af fuger
  • Nybyg
  • Facaderenovering
  • Ombygning
  • Tilbygning

I kan trygt ringe til os, hvis I har en opgave, der skal løses. Vi udfører alle typer af opgaver, store som små, og vi hjælper gerne med projekteringen, så hele forløbet foregår problemløst og smidigt.

MT Byg ApS murerfirma smuk væg