Badeværelser

Vi skal have nyt badeværelse

Hvis I står og skal have et nyt badeværelse, er der mange ting at tage hensyn til. Hvilken type klinker, hvilken type armaturer, kar eller brus – måske spa? Vi har en bred erfaring indenfor dette område, og har viden omkring, hvor meget plads man skal bruge, og hvilke planløsninger der er bedre end andre. Så I kan roligt tage os med på råd, når I er i gang med planlægningen af et nyt badeværelse.

Hvad skal vi vælge?

Det, som giver det største indtryk, er typen af klinker. Granit og ensfarvede klinker giver et meget stilrent look, hvor rustikke fliser giver et mere hyggeligt udtryk. Lyse farver på klinker stiller ikke så høje krav til møbler og vægfarve som mørke klinker gør. Lyse klinker kan dog være lidt mere sårbare overfor snavs.

Badekar og brusekabine

Et badekar optager ofte mere plads, end man lige regner med. Man skal derfor være sikker på, at der er plads nok. Der vil tit være brug for en separat brusekabine i samme badeværelse.

Kontakt os

Det tager ca. 1-2 uger fra start til slut for at lave et badeværelse, meget afhængigt af det eksisterende rum. Kontakt os for hjælp til at planlægge og lave jeres nyt badeværelse.

MT Byg ApS murerfirma bad og toilet
MT Byg ApS murerfirma det færdige badrum
MT Byg ApS murerfirma installation af spa

Generelt murerarbejde

Vi udfører alle opgaver indenfor murerfaget, herunder:

  • Reparationer i murværk
  • Opfyldning af fuger
  • Nybyg
  • Facaderenovering
  • Ombygning
  • Tilbygning

I kan trygt ringe til os, hvis I har en opgave, der skal løses. Vi udfører alle typer af opgaver, store som små, og vi hjælper gerne med projekteringen, så hele forløbet foregår problemløst og smidigt.

MT Byg ApS murerfirma nybyggeri